Reglement leden DSV

 

Proeflessen:
Kinderen mogen 3 x gratis mee gymmen om te kijken of hij of zij dit leuk vind, nadien krijgt u van de leiding een inschrijf formulier mee om zich in te laten schrijven, lever dit de week erop in bij de leiding
De eerste 3 x mogen ouders/ verzorgers blijven kijken, nadien mogen ze alleen nog komen op kijklessen en kunnen ouders of verzorgers tijdens de les naar huis gaan of wachten in het voor café van de klaampe.

 

Lessen:

Leden worden wekelijks verwacht op de lessen, indien anders of wanneer uw kind niet kan dient u dit te melden bij de leiding. Elsbeth 06-82016101, Tessa 06-29427458 en Marjolein 06-29167743.

Onze leden dienen de juiste kleding te dragen (zie kopje kleding)

Leden worden naar de groepen op school ingedeeld in de lessen, het kan voorkomen dat het niet lukt om de lessen te bezoeken door bijv. zwemles etc. In overleg met leiding kan er wellicht hiervoor een oplossing gezocht worden, de leiding bepaald of dit dan tijdelijk kan door gaan.

De groepen worden jaarlijks door geschoven, het kan voorkomen dat ze op een andere dag/tijd les gaan krijgen e/o een andere leiding.

Het kan voorkomen dat er materialen opgeruimd moet worden, dit word door de kinderen gedaan, aangestuurd door leiding.

Dit word binnen de les tijden gedaan.

Wanneer uw kind aan-eensluitend les heeft van langer dan een uur mag hij of zij een flesje drinken mee nemen met een kleine koek (Geen snoep!)

Wanneer uw kind jarig is geweest mogen zij trakteren op de gym, dit moet in het begin van de les aangegeven worden bij de leiding.

Leden mogen een kwartier voor de les aanwezig zijn en moeten dan wachten in de kleedkamer of op de bank gaan zitten in de zaal.

Het kan zijn dat er "hulpjes" aanwezig zijn tijden de les, naast de leiding. Deze kinderen hebben een opleiding gevolgd bij de KNGU en hun diploma GymAssistent niveau 1 gehaald. Zij zijn aanwezig om de leiding te assisteren.

 

Aansprakelijkheid/vermissing:

DSV is niet aan sprakelijk voor vermissing van spullen en/of kleding. Kostbare spullen dienen thuis te blijven, telefoons mogen in het begin van de les in de tas van de leiding en aan het einde van de les door leiding er uit gehaald worden.Kijklessen:

Dsv werkt met kijklessen, wanneer het kijkles is word dit vermeld op de website.

Ouders mogen dan op de tribune zitten kijken en foto’s/filmpjes maken. De geplande data van de kijklessen kunt u vinden in de agenda op onze website, hier staan tevens de vakanties vermeld.

 

Ouders: 

Ouders mogen zijn of haar kind de zaal in begeleiden bij het begin van de les en de laatste 5 minuten van de les uit de zaal halen. Wij vinden het belangrijk dat ouders die vragen e/o op merkingen hebben, dit zo snel mogelijk bij ons aan te geven. Zodat wij samen evt. kunnen zoeken naar een oplossing. Dit kan d.m.v. een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met één van de bestuursleden, zie voor telefoonnummers hier.

 

 

Kleding:       

 De leden behoren turnkleding te dragen:

 Een turn pakje / ballet pakje.

 Korte broek en shirt of hemdje.

 Turn schoenen of blote voeten.

 Sport schoenen mag, maar word afgeraden, op tumblingbaan dienen de leden de sport schoenen uit te doen ivm beschadiging van de baan.

 Leden mogen NIET gymmen op sokken.

 Sieraden MOETEN af.

 Haren moeten vast in staart of vlecht.

 Kleding moet voorzien worden van naam en achternaam onder schoenen of in labels.

 

 

Wedstrijd kleding:

Vanaf groep 3 kunnen leden hier aan deelnemen!


Bij wedstrijden en uitvoeringen moeten de leden het DSV tunpakje dragen. Deze kan nieuw of 2de hands (indien die er op dat moment zijn) aan worden geschaft, voor vragen of bestellen moet u bij Elsbeth zijn.

Meisjes/Dames:

DSV turn pakje blauw / licht blauw voor recreanten.

Roze/blauw voor selectie leden.

(vanaf klas 1 e/o mag er een DSV turnbroekje overheen gedragen worden)

Sieraden af, haren goed strak vast.

Witte turn schoenen (met evt. witte enkel sokjes) of blote voeten.

 

 

Jongens:

Wit DSV shirt en een zwarte korte broek.

Zwarte turn schoenen (met evt. zwarte enkel sokjes) of blote voeten.

Voor aanschaf DSV shirt moet u bij Elsbeth zijn.

 

 

Wedstrijden:

Recreanten zijn niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen, DSV stelt dit echter wel op prijs.

Selectie leden zijn wel verplicht deel te nemen.

Leiding bepaalt het niveau wat geturnt word tijdens de wedstrijden.

Leden mogen alleen deelnemen na betaling van het wedstrijdgeld.

De leden dienen op tijd bij de wedstrijden te zijn zoals aangegeven is door leiding, d.m.v. een briefje/mailtje.

  

Kosten:

De kosten voor het lidmaatschap hier. De kosten voor de kleding hier.

 

Opzeggen lidmaatschap:

Dit kan telefonisch of per mail bij de Ledenadministratie.  

Agreeth Webbink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0546 659 919

Er wordt een opzegtermijn van 1 maand gehanteerd.


Mailadres en website:

In principe word alle informatie over wedstrijden, uitjes of wat dan ook maar per mail verstuurd.

Geef dus zo spoedig mogelijk uw mailadres door aan ons, dit kan door bij opgave te noteren op inschrijfformulier of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag vermelden om welk kind het gaat en in welke groep hij/zij zit.

Op onze website staat ook alle informatie en veel foto's.