Nieuwsbrief 12, Van alles wat...10-01-14

Hallo allemaal,

Wij willen binnenkort weer een gymnaton houden. Een gymnaton is een sponsorloop waarbij je verschillende toestellen moet passeren. Als je normaal dus alleen maar rondjes loop is het nu dus een sponsorloop met toestellen. Het is de bedoeling dat jullie allemaal zoveel mogelijk geld inzamelen, hiervoor ontvangen jullie binnenkort een formulier van Tessa of Elsbeth. Deze keer willen wij de opbrengst van de gymnaton gebruiken om een balkverbreder en een flikflakker aan te schaffen.

 

  De flikflakker is een hulpmiddel om de flikflak aan te leren..

 

Een balkverbreder is een hulpmiddel om nieuwe oefeningen op de balk aan te leren.

De gymnaton wordt gehouden dinsdag 18 en donderdag 20 februari, gewoon tijdens je/jullie eigen gymles. De kleuters en groep 3 worden van 15.45 tot 16.30 uur, groep 3 hoeft dan niet nog eens tot 17.30 te gymmen, dat uur komt te vervallen. Natuurlijk zijn hierbij ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's van harte uitgenodigd om je/jullie te komen aanmoedigen...

 

Dan het volgende, de meiden van onze vereniging zijn verplicht een gympakje te dragen bij wedstrijden. Aangezien er steeds meer jongens bij de gym zijn gekomen, hebben wij besloten om T-shirts te laten drukken met DSV Westerhaar op de rug, die ze dan kunnen kopen voor €10.00. Deze shirten moeten zij dan met de wedstrijden dragen met een zwarte korte broek. Er zijn inmiddels een aantal (nog onbedrukte T-shirts besteld) zodat de jongens deze kunnen passen onder de les, voor de bestelling van de juiste maten.


Zoals de meesten van jullie vast wel hebben gezien, staat er 25 oktober de Uitvoering op het programma, het leek ons leuk om jullie dit jaar een thema te laten kiezen... Dus wie heeft er een leuk idee/ideeën??? Denk hierbij ook aan de aankleding die nodig zou zijn of de kleding die gedragen kan worden...noem maar op!! Schrijf je idee in het gastenboek of heb het er eens over met Tessa/Elsbeth. Je mag natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot dusver deze nieuwsbrief... 

Sportieve groetjes, Bestuur DSV