Nieuwsbrief 15, Opgeven gymwedstrijden 17 mei...

Hallo ouders/verzorgsters van de kinderen van groep 3 t/m 12 jaar en ouder,

17 mei is het zover, dan zijn de gymwedstrijden gepland, in samenwerking met 5 andere verenigingen. Het belooft een sportieve dag te worden. De volgende verenigingen zullen ook aanwezig zijn: DAMAS Daarlerveen, DITO Sibculo, DAMAS Bruchterveld, Hoge Hexel en Mabeco Beerzeveld. De kinderen moeten allemaal op 4 toestellen gymmen: Plank-Kast, Trampoline-Kast, Minitrampoline en Tumblingbaan.

Het is de bedoeling dat de kinderen zich opgeven vóór vrijdag 21 maart, dit ivm het bestellen van de medailles/ maken van de wedstrijdschema's ect. De kosten zijn 3€ en kunnen in een enveloppe, voorzien van naam en groep, ingeleverd worden bij Tessa/Elsbeth. Geen opgave of betaling is geen deelname aan de wedstrijden.

Er is door de gezamelijke besturen besloten om medailles uit te reiken aan de beste 1 tot 3 deelnemers, 1-3 kinderen: 1 medaille, 4-6 kinderen: 2 medailles en meer dan 6 kinderen in een groep 3 medailles. Ieder kind gymt op zijn/haar eigen niveau, het niveau van uw kind wordt bepaald door Tessa/Elsbeth.

De tijden worden nog exact doorgegeven door Tessa/Elsbeth, zorg dat je een half uur van te voren aanwezig bent.

Het is verplicht om een turnpakje van de vereniging te dragen, zorg dat de onderbroek er niet onderweg komt. Alleen kinderen uit de groep 12 jr. en ouder mogen een turnbroekje dragen. Verder denk aan witte of zwarte gymschoentjes. De jongens dragen een donkerblauw of zwarte korte broek en het DSV-shirt.

Wij hopen dat het duidelijk is, vragen en of opmerkingen horen wij graag.

Bestuur DSV