Nieuwsbrief 14, Nationale Sportweek 19 t/m 26 april... 14-02-14

Hallo allemaal,

In de week van 19 t/m 26 april is er de Nationale Sportweek, met als thema "ik neem je mee". De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. 

De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot.

Dit jaar verbindt NOC*NSF vanuit 'vriendschap' een thema aan de Nationale Sportweek: "ik neem je mee!". Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters een sportmaatje meenemen naar hun sportclub die niet of te weinig sport. Want, samen sporten is leuk!

Natuurlijk willen wij, als vereniging, daaraan meewerken. En daarom mogen alle kinderen, een vriendje/vriendinnetje, neefje/nichtje meenemen op dinsdag 22 april of donderdag 24 april. Gewoon in je eigen gymuur. Laten we er dan samen een gezellige, sportieve middag van maken!!

Kijk voor meer info op de website van Nationale Sportweek.

Sportieve groetjes,

Bestuur DSV