Nieuwsbrief 17, Samenloop voor Hoop ... 21-03-2014

Hallo allemaal,

SamenLoop voor Hoop Twenterand

SamenLoop voor hoop in Twenterand wordt gehouden op 27 en 28 juni op het sportpark De Bosrand te Vroomshoop. Wij willen proberen om onze leden te enthousiasmeren om deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Wat is SamenLoop voor Hoop? 

SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die – direct of indirect - met kanker te maken heeft gekregen. Gedurende een 24 uur durende wandelestafette staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er verschillende ceremonies, muziekoptredens en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor kankeronderzoek. We vieren tevens dat steeds meer mensen kanker overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen. De openheid en eensgezindheid maken van SamenLoop voor Hoop een evenement dat niemand ongemoeid laat. SamenLoop voor Hoop wordt in tientallen landen met veel succes georganiseerd en is wereldwijd de grootste inzamelingsactie ten bate van de kankerbestrijding! 

Hierbij doen wij een oproep aan jullie, om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Het is de bedoeling dat er op vrijdag 27 juni, om 16.00 uur gestart wordt met lopen, tot zaterdag 16.00 uur. Dat is 24 uur lopen. Wij hopen dat minimaal 48 leden zich opgeven, zodat je in elk geval niet alleen hoeft te lopen. Natuurlijk mogen je vader/moeder opa/oma ook meelopen. Wie van de leden, mag/wil er wel 's nachts lopen??? Kosten zijn 10€ per persoon, dit gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Wij willen graag weten of er evt. animo voor is, vandaar onze vraag om, vóór 1 april,  een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je van plan bent om mee te willen lopen. Meld er ook even bij of je 's nachts of overdag wilt lopen... Je hoort dan zo spoedig mogelijk of wij met z'n allen daar aan mee gaan doen....

Samen in aktie in de strijd tegen kanker.

Voor meer info en een impressie wat het betekent: www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand

 

Sportieve groeten, Bestuur DSV