Nieuwsbrief 1, 2015 Nieuwe leidster en nog meer...13-02-2015

Hallo allemaal,

Dit is de eerste nieuwsbrief van 2015.

Zoals jullie allemaal al wel via de mail en/of een briefje hebben vernomen van ons, begint er na de voorjaarsvakantie een nieuwe leidster. Zij heet Marjolein Ekkel, ze is 19 jaar en komt uit Vroomshoop. Zij gaat op de dinsdag lesgeven, samen met Elsbeth. Tessa stopt met lesgeven op de dinsdag aangezien zij een opleiding gaat starten en zich meer wil richten op school en werk/stage. Zie ook lestijden.

Dan hebben wij weer een middag gepland om naar de turnhal te gaan, voor de kinderen vanaf groep 5. Alle kinderen van desbetreffende groepen hebben een briefje mee gekregen naar huis. Kosten zijn 3€ en de kinderen moeten zich opgeven voor 17 februari. Vervoer moeten jullie zelf regelen, de turnhal is aan de Molendijk Noord 51 in Rijssen. Wij hopen dat jullie een leuke sportieve middag zullen hebben.

Dan nog even het volgende, de wedstrijden voor dit voorjaar zijn gepland op vrijdagavond 24 april en zaterdag 25 april. Exacte tijden volgen nog. Zie ook agenda.

Tot dusver deze nieuwsbrief, rest ons nog alleen iedereen alvast een goede vakantie te wensen. Vragen en/of opmerkingen vernemen wij graag.

Sportieve groet, Bestuur DSV